top of page
Logo kidz.png

Kinderbegeleiding

Speciale zorg bied ik als uitvaartverzorgster aan jonge kinderen die bij een (naderend) overlijden betrokken zijn. Dat doe ik veelal middels verhaaltjes en liedjes en ik werk met thema's die als rode draad lopen door de periode van (soms al voor) overlijden tot en met de uitvaart.

Kinderen zijn heel flexibel en ouders vinden het vaak wat moeilijk om hun kinderen goed te betrekken bij de situatie. Je kind willen beschermen voor dit onderwerp is niet altijd het beste voor het kind. Daar help ik graag bij.

Uitvaarten van/met kinderen en de begeleiding van hun vriendjes/vriendinnetjes/broertjes/zusjes etc. vind ik bijzonder om te doen, net als begeleiding op scholen en in woongroepen met verstandelijk beperkten.

Krijgt u te maken met  het (naderend) overlijden van een kind(je) of iemand waarbij jonge kinderen betrokken zijn, neemt u dan gerust contact met mij op. Mijn dienstverlening kan prima gecombineerd worden met de dienstverlening van uw uitvaartondernemer. Kinderbegeleiding is mogelijk vanaf € 350,00.

Ik werk o.a. samen met www.amelius.nl.

bottom of page