top of page

OVER MIJ

Mijn naam is Yvonne van Leeuwen en ik woon in Laag-Keppel in de gemeente Bronckhorst.

Na veel omzwervingen werd ik in juni 2000 geconfronteerd met het werk binnen de uitvaartverzorging en in september van dat jaar startte ik met de opleiding tot uitvaartverzorgster. In november van datzelfde jaar werd ik al in vaste dienst aangenomen bij een uitvaartonderneming. Na twaalf jaar besloot ik voor mezelf te beginnen.

Mijn hoofdactiviteit is het begeleiden van uitvaarten en als uitvaartspreekster (in Gelderland en op aanvraag landelijk) en ik werk samen met een aantal goede mensen. Mensen met de drive om goede dienstverlening neer te zetten tegen een betaalbare prijs.

 

Zelf streef ik altijd naar het best haalbare.

Wat ik belangrijk vind, is dat de familie zich op haar gemak voelt bij mij en zich vrij voelt om het afscheid zo samen te stellen als passend en gewenst is. Ik ben er ter ondersteuning en zal me daar altijd volledig voor inzetten.

 

Ik zoek samen met de familie de weg naar een voor hen passend en mooi afscheid, waarbij ik soms een heel persoonlijke benadering moet kiezen en soms juist op gepaste afstand moet blijven. Ik begeleid mensen naar eer en geweten, op een kundige wijze en op basis van jarenlange ervaring. Dat mag men ook van een professional verwachten. Dat het regelmatig uitmondt in een hecht en fijn contact in hectische dagen is voor mij simpelweg iets om heel dankbaar voor te zijn.

Te voelen dat een familie tevreden is en na de uitvaart met een mooie, passende en troostrijke herinnering naar huis gaat, is het grootste compliment dat ik kan krijgen. Dáár streef ik naar!  

Dat ik ook mensen mocht begeleiden als trouwambtenaar  is voor mij een droom die uitkwam en ik denk ook heel mooi als tegenhanger voor de verdrietige situaties waar ik me veelal in bevind. Helaas moest ik daar in mei 2019 mee stoppen, omdat het niet meer te combineren is met de groei van mijn bedrijf. Wel pak ik dat in de toekomst graag weer op.

Over mij - persoonlijk

Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan creatieve dingen, zoals schrijven, ontwerpen, ontwikkelen en produceren.

Ik heb een paar erg goede vrienden en lieve familieleden die belangrijk voor me zijn, maar ik ben niet iemand met een grote groep mensen om mij heen. Ik vind het namelijk nu al ingewikkeld genoeg om mijn tijd en aandacht te verdelen. Als hsp'er ben ik wat beperkter in mijn aandacht en energie. 

Mijn grote liefde is Jip, mijn hondje, zijn komst heeft mijn leven veranderd en verrijkt, waar ik heel blij mee ben. Ik werkte langere tijd als vrijwilligster bij het dierenasiel en was gastgezin voor gevonden kittens. Jip en ik voedden ze op en zorgden ervoor dat ze zelfvertrouwen kregen en groot en sterk werden. Meestal werden ze zo rond tien weken oud geplaatst bij hun nieuwe eigenaar. Wat kun je als mens veel van dieren leren.

Als signaal naar buiten toe ben ik lid van de Partij voor de Dieren en eet ik nog zelden vlees, want een goede wereld begint bij het goed zijn voor dieren en milieu, is mijn mening. Ieder individu is in staat het  verschil te maken, zijn de letterlijke woorden van Marianne Thieme aan mij. Ik wil in ieder geval proberen daar zelf heel bewust in te staan.

Mijn werk is mijn passie en als zelfstandig ondernemer hecht ik waarde aan eerlijke bedrijfsvoering en open communicatie.

Ik heb me verdiept in The Secret, wat me bewust dankbaarheid laat voelen voor wat ik heb en wie ik ben. Ik ben iemand die liever naar het goede kijkt. Mijn denkwijze is: Ik ben niet tegen oorlog, maar voor vrede. Ik zie eerder een oplossing dan een probleem. Ik ben positief ingesteld en weet waar mijn kracht en mijn zwakte ligt. 

Genoeg over mij... wie ben jij (u) en wat kan ik voor jou (u) betekenen? 

RVG08008_edited.jpg
RVG08648_edited.jpg
bottom of page