top of page

ZORG BIJ AFSCHEID - ROUW 

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden en u bent degene die de uitvaart gaat regelen, is het fijn om iemand in te schakelen die daarbij helpt. Op zich zou u geen uitvaartverzorger nodig hebben, u kunt ook (bijna) alles zelf doen, maar zeker wanneer u emotioneel betrokken bent bij de overledene, geeft het rust als een professional meekijkt, meedenkt en desgewenst adviseert of zaken overneemt.

Dat is het mooie aan Zorg bij Afscheid (rouw-onderdeel van Von Diensten), wij zijn professioneel en kijken waar we nodig zijn. Bij de ene familie regelen we alles van A tot Z, bij de andere familie regelen we (een deel van) de uitvaart of zijn we op de dag van de uitvaart alleen coördinerend aanwezig. Extra aandacht besteden we jonge (klein)kinderen onder de noemer Zorg bij Afscheid Kidz. Ik spreek hierbij in de wij-vorm, omdat ik niet alles alleen kan doen.

 

Zoekt u nu een uitvaartondernemer omdat er iemand is overleden, wilt u een (naderend) overlijden bespreken of heeft u specifieke hulp nodig voor (klein)kinderen, bel of mail mij, dan maken we voor zo spoedig mogelijk een afspraak. 

Yvonne van Leeuwen

06 - 25 24 82 64

mail@yvonnevanleeuwen.nl

yvonne@zorgbijafscheid.nl

 

Yvonne van Leeuwen

bottom of page